Nyheter - övrigt

Här listas de nyheter som berör föreningen som helhet.Nytt utseende på LIFs hemsida. Skriv ut

Nu har LjusvattnetsIF.se fått sig ett nytt utseende, men även en ny uppbyggnad vilket ska underlätta uppdatering av hemsidan.
Fortfarande är den kanske inte helt klar och jag vill väldigt gärna att ni skriver i gästboken vad som kan förbättras och vad som ni kanske saknar på sidan.

Som ni kanske ser finns de en del nya funktioner:

  • Kommande händelser (matcher och träningar) för både dam och herrlag. (Tränarna kontaktar mig för att få information om hur de kan uppdatera detta).
  • Klotterplank för herrar och damer. Fungerar egentligen som en gästbok, här är dock tanken att man ska skriva allt som rör resp. lag. Till exempel om ändringar i tider på matcher/träningar, samåkning, frågor, etc.
  • Sponsorplatser längst ned på sidan.


Det är viktigt att ha uppdaterad information på hemsidan, det här är ju vår förenings ansikte utåt!

För att vi ska kunna hålla LIF:s hemsida aktuell måste vi hjälpas åt att uppdatera referat från matcher och övriga nyheter t. ex. spelarvärvningar, förluster och information runt aktiviteter och lagfester. Hängivna supportrar som inte har möjlighet att följa Ljusvattnets IF på plats får istället här en chans att hänga med i vad som händer i klubben!

Lagledare i herr och damlag får nu i uppgift att ta ett lagfoto och ett enskilt foto med matchtröja på alla spelare i laget.

Detta ska sedan skickas in till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

// Johannes

 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nästa > Sista >>

Sida 9 av 9

Stöd LIF - Spela här!

Logga in

Här kan du som fått tilldelat ett användarnamn logga in och hjälpa till att uppdatera sidan.Besökare

Idag22
Totalt406916