IFK Anderstorp - Arctic Cat FC Skriv ut
2012-09-16 18:43

Arctic verkar tro, att säsongen redan är slut. Arctic gör verkligen ingen bra första halvlek, samtidigt som A-torp, kämpar och ger mer än Arctic i första halvlek.

A-torp hade inte mer av spelet, men verkligen turen med sig, när det gäller att göra mål.

Men vad göra, det är målen som räknas, och det är Atorp, som leder med 2-0 efter första.

Men i andra så, är Arctic betydligt bättre som lag, och kämpar och sliter sig tillbaka in i matchen, genom att göra både en reducering och kvittering, till 2-2.

Med även chanser att göra ett tredje mål, men vi förlorade inte, så nu har ju Arctic chansen att gå obesegrade genom årets div 5 Norra.

Resultat : Atorp - Arctic 2-2

Målskyttar : Daniel Andersson och Oscar Lindgren

Gult kort : Daniel Andersson

Matchens stjärna : Marcus Vännström

Så Söndag den 23/9 har ni sista chansen att hylla seriesegrarna i årets div 5 norra.

Matchen spelas i Ljusvattnet kl 14.00 mot Clemensnäs IF.