Sponsra Ljusvattnets IF

Ljusvattnets IF är en idrottsförening som bildades 1949, idag är förenings enda verksamhet fotboll för damer och herrar.

Under slutet av -80 talet till slutet av -90 talet har även föreningen haft en stor ungdomsverksamhet i förhållande till antalet invånare, detta har gjort att föreningen även odlat en del talanger. I dagsläget har föreningen två spelare på elitnivå Petter Andersson FC Groningen och Johanna Lindahl Piteå IF.

Vår förhoppning är att även i framtiden kunna odla nya talanger och ha en breddverksamhet där alla platsar från elit till motionär. Vill ert företag vara med och bygga broar och tillsammans med LIF bli ett vinnande team och skapa nya intressanta kundkontakter, då tycker vi att ni kontaktar oss för ett givande samarbete.

LIF driver sedan hösten -06 Ljusvattnets skola som lades ner -03, den gamla skolan har fungerat som bl a övernattnings lokal för större grupper. Västerbottens TV-puck lag har bott på anläggningen och kört teambuildingsövningar inför TV-pucken. Även Västerbottens fotbollsförbund brukar lägga sina tidiga träffar på våren i Ljusvattnet tack vare de fina anläggningarna och tidigt spelbara gräsplaner.

Nästa steg i att utveckla anläggningen är att själva eller tillsammans med andra föreningar anordna Sport Camps under skolornas lov. Ljusvattnets IF kan också erbjuda er aktivteter som är teambuilding-inriktade. Där samarbetar vi med ett catering företag som kan ordna måltider i samband med era aktiviteter men även konferenser.

Mer information om olika sponsorpaket och hur ni går tillväga för att bli samarbetspartner med LIF kommer inom kort. Kan ni inte vänta, använd då formuäret här tills vidare.