Arctic Cat FC - Myckle IK Skriv ut
2012-09-09 20:38

1:an mot 2:an bäddar för en bra & välspelad match, men icket det. Arctic var inte alls med i början, Myckle hade det mesta och bästa spelmässigt i första halvlek.

Men det är en sån gång Arctic får visa, varför dom är nummer 1 i årets div 5.

Arctic gör, både ettan och tvåan, genom skytteliga ledaren Fredrik Lundh. på sina få chanser Arctic skapar i första halvlek.

Myckle gör 2-1 innan halvleken är över, vilket bäddar för en spännande andra halvlek.

Men andra halvlek, blev mera ett ställningskrig, med några få chanser åt bägge håll, den bästa chans fick nog Arctic junior på topp Pontus Lövbom, men den räddade Myckles målvakt.

Markus Vännström gör en klart godkänd insats, som dagens målvakt. Stort plus till honom.

Resultatet : Arctic Cat FC - Myckle IK 2-1

Målskytt: Fredrik Lundh 2