Kågedalen hemma Skriv ut
2011-09-10 18:17

Ljusvattnet började bra första 10 min, men vad händer, domaren dömer en MYCKET tveksam straff till Kågedalen, som dom tyvärr också gör mål på. Och tyvärr så följer det med resten av matchen, att domaren har en väldigt dålig dag.

Halvleken rullar på och Kågedalen gör också 0-2 innan halvtid.

I andra så trycker Ljusvattnet på för ett reduceringsmål, men Kågedalen sticker tyvärr i mellan med en kontring och gör 0-3.

Andreas Lindgren kan dock spräcka nollan på en frispark, och snygga till siffrorna till 1-3, innan Kågedalen rundar av matchen med att också göra 1-4, när Ljusvattnet trycker fram för ytterligare mål.

Men Kågedalen var bra ska som lag ska sägas, och om dom vinner Div 5 Norra är dom fullt förtjänta av det...

Resultat 1-4 till Kågedalen

Ljusvattnets målskytt : Andreas Lindgren