Borta match mot Sörböle Skriv ut
2011-09-04 18:41

Ljusvattnet börjar halvleken bra, men ändå släpper Ljusvattnet in 1-0 , men Ljusvattnet blir inte nedslagna av det, som vi sett några tidigare matcher, utan Ljusvattnet kämpar på, och tillslut så kan Samuel Gustavsson både göra 1-1 och 2-1 innan halvlek nr 1 är till enda.

Halvlek 2 ser till en början ut på samma sätt som slutet av första, med Ljusvattnet i förarsättet, och Samuel Gustavsson får sätta dagens tredje mål till 3-1 , Ljusvattnet pumpar på och kan också göra 4-1 av för dagen högerbacken Peter Andersson.

Men vad händer 4-1 blir 4-2 och 4-3 i 88 och 89 min????

Men tillslut så blåser domaren av matchen, Ljusvattnet var det bättre laget och förtjänade vinsten, men grabbar vad hände i slutet???  Matchen spelas ju i 90 + tillägg!!!

Resultatet 4-3 till Ljusvattnet

Målskyttar Samuel Gustavsson 3 mål och Peter Andersson 1 mål