Seriespelet bestämt för DIV 5 herrar Skriv ut
Skrivet av Johannes Viklund   
2010-04-10 09:47

Igår ägde representantskapsmötet rum i Umeå. Där togs beslutet angående om de nuvarande två herrserierna (norra och södra) med vardera 12 lag skulle delas upp i 3 serier (norra, mellersta och södra) med 8 lag i vardera. Denna motion var framtagen av Lövånger/Uttersjöbäcken eftersom de vill förkorta resorna och samtidigt öka intresset för fotbollen.


Representantskapet beslutade att nästa år skall seriespelet för Div 5 herrar västerbotten vara uppdelat i 3 serier med 8 lag i varje där laget möter varandra 3 ggr/säsong. Ljusvattnets IF spelar i den mellersta serien och de 3 serierna ser ut som följande:

 

Norra:
Blattnicksele/So IF
Bolidens FFI
Jörns IF
Åmliden IF
IFK Ålund
Rusksele FF
Kågedalens AIF
Myckle IK

Mellersta:
Lövånger/U AIK
Ljusvattnets IF
Burträsk IK
Bygdeå GoIF
Innervik SK
Morön City BK
Bergsbyn SK
IFK Anderstorp Skeå

Södra:
Mariehems FF
Obbola IK
Umekamraterna FF
Vännäs AIK
Tegs United FF
Stöcke IF
Hörnsjö IF
FC Mary´s Home

Som ni ser förkortas resorna väldigt mycket och LIF slipper resor till Åmliden, Blattnicksele, Rusksele, Ålund mfl. Den längsta resan är till Bygdeå GoIF.

I övrigt beslutade representantskapet att Div 3 damer ska utökas till 12 lag och därmed får Myckle en plats i div 3. Detta kan betyda för LIFs del att DIV 4 får ett lag färre. Dock är lagen i Div 5 damer få och denna serie kan slopas vilket innebär att dessa lag får ingå i Div 4 vilket ökar antalet matcher för LIF.

 

 

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Stöd LIF - Spela här!

Logga in

Här kan du som fått tilldelat ett användarnamn logga in och hjälpa till att uppdatera sidan.Besökare

Idag23
Totalt406917