Att vara medlem i Ljusvattnets IF

Det enklaste och naturligaste sättet att stödja en förening och dess verksamhet är att bli medlem.

Att vara medlem i en förening innebär att man är ansvarig för hela föreningen både när det gäller verksamhet och ekonomi. Föreningen är vår gemensamma egendom och upp till oss alla att värna om.
Först och främst är vi medlemmar och sedan väljer vi olika roller i föreningen. Vi har alltid samma ansvar för den gemensamma verksamheten. Med medlemsskap har du rätt att vara ledare i föreningens verksamhet. Du har även rätt att representera föreningen i träning och match, kunna ta del av träningstider för laget och andra resurser som föreningen har.

Medlemskapet ger både Dig och LIF fördelar. Har du tänkt på vad en ideell förening som Ljusvattnets IF egentligen uträttar?

• LIF skapar en meningsfull fritidssysselsättning för våra ungdomar
  • LIF står för försäkring för de som aktivt idrottar
  • LIF ger värdefull PR för vår hembygd
  • LIF driver i samarbete med Friluftsfrämjandet det fina området vid Kapploppsheden
  • LIF ordnar roliga fester, träningsläger, zonläger m.m

Medlemsavgiften för i år är 60:-/medlem. För hela familjen 180:-
1 medlem = 60:-
3 eller flera = 180:-

Vid årsmötet beslutades att aktivitetsavgiften är 500:-

Betalning sker till bankgiro 5582-3793. Ange ditt namn och personnummer.

Observera att som spelare betalar du både medlemsavgift och aktivitetsavgift.
Har du ej betalat medlemsavgift är du ej försäkrad!

Välkomna till Ljusvattnets IF - ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås.

Tack för att du stödjer Ljusvattnets IF. Vi behöver verkligen ditt stöd! //Styrelsen