Ljusvattnets IF

Ljusvattnets IF är en förening med ca 100 medlemmar som inriktar sig på fotbollsverksamhet.

Verksamhetsberättelse Ljusvattnet IF 2009

LIF har under året haft 4 lag i serier; 2 herr- samt 2 damlag. Samarbetet med IFK Bjurfors (damer) har fungerat mycket bra. Herrarna slutade 6:a i div 5 norra vilket medförde att de blev bästa lag i Burträsk-regionen. Detta gladde både många. Herrarnas u-lag slutade 3:a i sin serie. Damerna slutade efter en trög vår och en fin höst 4:a i div 4 norra. Damernas u-lag slutade 3:a i sin serie.

Under året har LIF haft försäljning av rökt fläsk på Burträskmarknaden vinter och sommar, samt motionsdans på logen där Joel Stenberg har varit ansvarig. Ett hundratal thailändare har hyrt in sig på skolan under bärsäsongen. Dålig bärtillgång gjorde dock att alla inte var kvar hela tiden. Förhoppningen är att vi kan hyra ut skolan även nästa år, men med mindre antal.

Torbjörn Wikström har varit anställd på 75 % under juni - oktober som ansvarig på skolan och har tillsammans med Håkan Brännström (del-tid) samt 6 st sommararbetare gjort ett mycket bra arbete på skolan och kring och på våra fotbollsanläggningar. Suveränt jobbat!!!

LIF:s årliga fest i skidstugan för alla inom klubben skedde som vanligt under allhelgonahelgen, där många spelare och ledare blev uppmärksammade for sina insatser. Det bjöds även på god mat och dans.

Styrelsen för Ljusvattnets IF vill slutligen tacka spelare, ledare, anställda, samt många andra som ideellt ställt upp med och sett till att vi kan driva föreningen framåt.

Ljusvattnet 2010-03-07

Lars Andersson, Kennet Öqvist, Bo Johansson, Eilert Lundmark, Ture Andersson