Förlust igen för damerna Skriv ut
Skrivet av Anki Södermark   
2010-05-24 22:29

De tippade seriesegrarna Morön City blev för tuffa i söndagens möte. Matchen slutade 4-2 (2-0) i Moröns favör.

Vi inledde inte heller denna match speciellt bra, vi får mest inrikta oss på försvarsspel och vi lyckas också hålla tätt bakåt en bra bit in första halvlek, men får ändå gå till halvtidsvila med 2-0 i baken.
I andra halvlek ser det bättre ut, vi flyttar upp spelet och skapar en del chanser, men har inte riktigt det rätta flytet i avslutningarna, istället kontrar Morön in ännu ett mål. Vi fortsätter dock skapa en del och får till slut utdelning, först genom Natalie Jonsson och sedan genom Kajsa Nygren. Men närmare än så kommer vi inte utan istället fastställer Morön slutresultatet i slutminutarna.

Det är alltid svårt att möte Morön, när man inte vet vilket lag de ställer upp med. Men det var ett betydligt bättre lag än det vi mötte i träningsmatchen.
Mimmi Södermark i mål gör en stabil match och har en del att göra. Kajsa Nygren het på topp, nyförvärvet Julia Eriksson (Burträsk) gör en bra första match, Maria Lindgren och Maggan Andersson gör även dom bra insatser. Vi kan nämna många för egentligen gör alla en bra insats, men det saknas det lilla extra, att lagspelet riktigt ska komma igång. Men det är på god väg.

 
Historiska tidningsurklipp - del 4 - vecka 21 2010 Skriv ut
Skrivet av Johannes Viklund   
2010-05-24 00:00

Måndag igen och vad väntar runt hörnet? Jo, ett historiskt tidningsurklipp förstås.

Tidningsurklippet denna vecka är hämtat från den 10e juli 1971 då Ljusvattnets IF seglade i medvind. Vi hoppas att 2010 års vårsäsong blir lika lyckad, både för damer och herrar såklart!

Klicka på bilden för att förstora, klicka sedan på tangenten F för att se den i orginal-storlek.

 
Nya avbytarbås! Skriv ut
Skrivet av Jerry Viklund   
2010-05-20 18:06

Inom kort står två nya timrade avbytarbås på plats på Kapploppsheden. Torbjörn Wikström jobbar för fullt med att färdigställa dessa!

 
Förlust för damerna i premiären. Skriv ut
Skrivet av Anki Södermark   
2010-05-18 17:37

Äntligen var det dags för seriepremiär (Söndag 9 maj), tyvärr var det Bureå borta vi skulle möta vilket innebar deras hårda grusplan. Vår försäsong har ju inte varit den bästa när det gäller matchträning då flera matcher blivit inställda.

Hur som helst gör vi en dålig första kvart spelmässigt, men börjar sedan sakta men säkert komma in i matchen. Tyvärr lyckas Bureå göra 1-0 efter lite passivt försvarsarbete på en målvaktsretur.

I andra halvlek dominerar vi stort, men vi hade väldigt svårt komma fram till avslut så resultatet stod sig matchen ut.

Rättvist??? Nej inte speciellt. Det är inga ursäkter men Bureås grusplan är väldigt svårspelad och domsluten var inte direkt till vår fördel, men trots allt var spelet ett steg framåt jämfört med träningsmatcherna.

Nyförvärven Maggan Andersson (Fromheden) och Sofia Norgren (Morön) ser mycket lovande ut. Maria Lindgren gör en mycket bra första halvlek när hon spelade på topp. Ella Eklund gjorde comeback? , hoppade in efter målet och tillförde mycket med sin rutin. Johanna Östling stabil som libero. Men alla gjorde en ok insats.

 
<< Första < Föregående 31 32 33 34 35 36 37 38 Nästa > Sista >>

Sida 35 av 38

Stöd LIF - Spela här!

Logga in

Här kan du som fått tilldelat ett användarnamn logga in och hjälpa till att uppdatera sidan.Besökare

Idag23
Totalt406917